Фирма „Транс Рес Сервиз” ЕООД  започва дейност през 2004 г. със седалище и адрес на управление гр. Перник, ул. „Средец” № 24. А от 2012 г. можете да ни намерите и на адрес: гр. София, ул. „Филиповско шосе” № 1.

За годините от създаването си  до днес, фирмата намери своето място и затвърди своите позиции при доставка и продажба на ресори, втулки, тампони, скоби, щанги, кантари и кантарни оси  за лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Предлаганите от нас стоки са с високо качество и достъпни цени.

Това, което ни различава от осталите е, че предлагаме ресори за най-новите тежкотоварни и лекотоварни автомобили, както и за всички видове ремаркета.

Поддържаме на склад от 2013 г. цялата продуктова гама ресори /отделни ресорни листове или цели ресорни комплекти/, скоби и тампони за джипове.

От 2014 г. фирмата предлага на своите клиенти напълно нова и непозната в нашата сфера услуга – МОБИЛЕН СЕРВИЗ.

Приемаме и изпълняваме поръчки за нестандартни ресори по индивидуални проекти на клиенти, както и монтаж и демонтаж на всички предлагани от Нас резервни части.

Благодарение на опита, който притежават слежителите на фирмата, ние осигуряваме на нашите клиенти увереност и сигурност на пътя!